Yleensä jäseneksi liitytään käymällä seuramme järjestämä sukelluskurssi. Olet kuitenkin tervetullut jäseneksi vaikka olisit käynyt kurssin muualla Suomessa tai ulkomailla. Mikäli käyt seuramme järjestämän laitesukelluksen peruskurssin, sinun ei tarvitse täyttää jäsenhakemusta vaan sinut liitetään automaattisesti Inarin Urheilusukeltajat ry:n sekä sukeltajaliiton jäseneksi.

Liittymismaksu: 50 € (Maksetaan ainoastaan kerran)
Vuotuinen jäsenmaksu: 45€

Kannatusjäsenet:
Seurallamme on toimintaa tukevia kannatusjäseniä. Erityisesti seuramme jäsenien pyyteetön työ kadonneiden henkilöiden etsintäoperaatioissa viranomaisia avustaen tarvitsee merkittävää tukea. Operaatioihin osallistuvat sukeltajat eivät saa työstään minkäänlaista henkilökohtaista palkkoita, vaan usein jopa menettävät rahaa koska ovat töistä pois operaatioiden takia. Työ on kuitenkin yhteiskunnallisesti niin merkittävää, että koemme velvollisuudeksemme avustaa viranomaisia ja kadonneiden perheenjäseniä parhaalla mahdollisella tavalla.

Työtä tehdään usein haastavissa olosuhteissa ja operaatiot aiheuttavat myös seuralle merkittäviä kustannuksia. Polttoaineet, varusteiden huollot ja sukeltajien koulutus nielevät merkittävästi varoja. Kannatusjäsenet ovatkin erittäin tervetulleita.

Kannatusjäsenen vuotuinen jäsenmaksu: 45€.
Halutessaan toimintaa voi tukea myös suuremmalla summalla tai lahjoituksella.